Kávéfőző hibajelenségek (8)

Ebben a szekcióban igyekszem a hibejelenségeket egy csokorba gyűjteni.

Elemek megtekintése...

Használt kávégépet garancia nélkül? Megéri?

péntek, 31 január 2020 20:29
Magyarok vagyunk, a vérünkben van, hogy olcsón akarunk megkapni lehetőleg mindent. Nincs ez másképp a használt kávégépek piacán sem. Milyen rizikót vállal, aki garancia nélkül, esetleg látatlanban vásárol egy használt kávégépet?

Mit várhatunk egy használt, felújított kávégéptől?

péntek, 24 január 2020 09:53
Azt hiszem, mindenkiben van egy kis félelem és kétely, hogy mit is jelent egy használt kávégép vásárlása. Milyen rizikót kell annak vállalnia, aki pénzt ad egy ilyen gépért, és legfőképp, milyen elvárásai lehetnek a megvásárolt automata kávéfőzővel kapcsolatban?

Automata kávéfőzők karbantartása

csütörtök, 23 január 2020 13:07
Ahhoz hogy sokáig élvezhessük kedvenc kávénkat, automata kávéfőzőnk bizony rendszeresen igényel egy kis törődést. A karbantartási teendőkhöz és azok mikéntjéhez szeretnék írásommal egy kis segítséget nyújtani.

Hogyan válassz otthonra automata kávéfőzőgépet

hétfő, 13 január 2020 20:01
Ezzel a kis bejegyzéssel szeretném segíteni kedves olvasóimat, akik szeretnének vásárolni egy automata kávéfőzőt maguknak, de nem tudják pontosan milyen gépet is vegyenek.

Okos automata kávéfőzőgépek

hétfő, 13 január 2020 22:43
Az "okos gép" forradalom a kávégépek piacára is betört. Az okos kávéautomatákról szeretnék pár dolgot megosztani veletek, annak jelenéről és lehetséges jövőjéről.